NL | EN

Volvo Group Case Study

VOLVO GROUP KIEST DE SUPPLY CHAIN CONSULTING GROUP

Volvo Construction Equipment (een divisie van Volvo Group UK Ltd) heeft een magazijn in Duxford dat onderdelen en apparatuur rechtstreeks levert aan eindklanten in het hele land en aan regionale klantenondersteuningscentra.

Volvo moest manieren onderzoeken om de opslagcapaciteit in Duxford te vergroten en de lay-outs en workflows van winkels te optimaliseren om de output te verhogen en de efficiëntie te verbeteren. Bovendien wilden ze bepalen waar technologie kan worden gebruikt om de efficiëntie binnen het magazijn te vergroten.

De Supply Chain Consulting Group (SCCG) werd door Volvo geselecteerd om hen te ondersteunen bij het project voor de evaluatie en optimalisatie van het magazijn.

“We hebben The Supply Chain Consulting Group (SCCG) gekozen om met ons samen te werken op basis van hun reputatie en bewezen staat van dienst op het gebied van magazijnontwerp en optimalisatie”, aldus Paul Fennessy, Parts Director bij Volvo Construction Equipment, “ze hebben onze werkzaamheden grondig geanalyseerd en lay-outs en workflows herzien en systeemaanbevelingen gedaan. De magazijnadviseur hield zich bezig met personeel op alle niveaus in het magazijn en kon rekening houden met de individuele functies en vereisten en met de algemene behoeften van het bedrijf. Ze hebben ons een strategisch kader gegeven om onze opslagcapaciteit en werkruimte te vergroten, de productiviteit te verhogen en de algehele prestaties te verbeteren terwijl we in de bestaande faciliteit blijven. “

Other Clients in this Sector

Specialisten voorraadketen en logistiek

Bel ons +44(0) 1926 430 883​

Specialisten met veel ervaring in alle aspecten van voorraadketens en logistieke operaties, ditributienetwerk-strategie, netwerkstrategie, opslagactiviteiten,  logistiek e-commerce en ontwerp van magazijn en distributiecentra.